Požarevac, 12000, Srbija     +381-616800908

Najbolje vreme da nešto promenite je sada!

U današnjem digitalnom svetu vaša web stranica je prva interakcija koju potrošači imaju sa vašim preduzecćem, a gotovo 95% prvog utiska korisnika se odnosi na web dizajn.

Kreativnost, inovativnost i pažnja do detalja su naši osnovni principi koji vam nude najbolju uslugu od ideje do njene realizacije na papiru.

Bilo da je u pitanju kompanija, prodavnica, uslužna agencija, hotel,  bar, restoran ili bilo koja druga vrsta posla najefikasniji način da se predstavite je stvaranje kvalitetne web stranice koja prenosi stvarnu vrednost vaših usluga i proizvoda.
Otkrijte naše profesionalne usluge za stvaranje, razvoj i upravljanje web stranicama i e-trgovinom.  

This is the heading

Kreativnost, inovativnost i pažnja do detalja su naši osnovni principi koji vam nude najbolju uslugu od ideje do njene realizacije na papiru.

This is the heading

Dizajniramo kvalitetne web stranice dodavanjem vrednosti imidžu vaše kompanije ili ličnog brenda.

Internet domen predstavlja adresu vašeg sajta stoga je bitno da ime izaberite pažljivo. Preporučuje se da naziv domena bude povezan sa nazivom firme, ili onim što želite da predstavite na svom web sajtu.

Primer domena: www.primer.com ili www.primer.rs

Hosting je prostor koji iznajmljujete za postavljanje svog sajta. Postavljanjem (upload-om i podešavanjima) svog sajta na hosting servere, sajt postaje vidljiv svim internet korisnicima. Upravo je hosting provajder zadužen za to da vaš sajt uvek bude na internetu, 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji!

Preporučujemo vam kompaniju ”Servikus” zbog dobrih servera i odlične tehničke podrške.

Napravićemo predlog izgleda početne stranice, kao i svih ostalih osnovnih stranica. Struktura sajta je veoma bitna, logotip i boje još bitniji, kako bi se obezbedilo uklapanje projekta u celokupan marketing plan firme/pojedinca.

Prvo trebamo odrediti koliko će vaš web sajt imati stranica? Zatim trebamo pripremiti neophodan materijal za izradu kao što su logo (ukoliko ga nemate), tekstovi, naslovi, fotografije, spisak i opis proizvoda (e-prodavnica), važne poruke koje želite da istaknete. Predlažemo da izabrane fotografije sa fotoaparata ili interneta snimite na USB memoriju ili nam iste prosledite mail-om, a mi ćemo ih dalje obraditi i prilagoditi web sajtu.

Ukoliko planirate da proširite svoj posao van granica naše zemlje, sajt na engleskom ili nekom drugom jeziku je odličan početak.

U današnje vreme je veoma bitno biti prisutan na društvenim mrežama i što bolje usmeriti potencijalne klijente sa istih na vaš sajt. U zavisnosti od socijalne mreže primenjuje se različita strategija i tehnika objavljivanja. Broj interakcija umnogome utiče na rejting vašeg profila i samim tim i posećenost web stranici.

Veoma je bitno da se po postavljanju sajta ozbiljno posvetite ažuriranju istog. Redovno objavljivanje interesantnog sadržaja će u mnogome pomoći da privučete nove posetioce.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
 
 
Naši dizajneri i programeri su spremni da daju profesionalna i kreativna rešenja u dizajnu i razvoju potpuno prilagođenih, administriranih i „Responsive“ prilagođenih veb lokacija, prilagodljivih bilo kojem uređaju, računaru, pametnom telefonu, tabletu. U Artislasu, dizajnerskoj agenciji za kvalitetne veb lokacije na Balearskim i Kanarskim ostrvima, Majorci, Menorci, Ibizi, Formenteri, Tenerifima, Gran Kanariji, Lanzaroteu i Fuerteventuri, pomažemo vam u razvoju imidža vašeg brenda (brenda) i veb stranice koja vas savetuje u svim fazama: dizajn, programiranje, stvaranje i optimizacija sadržaja, onlajn, pozicioniranje i održavanje. 
 
Proučavanje i izrada projekta i citata veb stranice.

Analiza tržišta i stručnost. Korporativni i brend grafički dizajn. Dizajn veb stranice prilagodljiv mobilnim uređajima. Odzivno HTML5 programiranje. Konfigurišite CMS administratora sadržaja. Optimizacija SEO pozicioniranja u Google-u, Iahoo-u i Bing-u. Registracija domena na ime kupca. Hosting: konfiguracija servera i poštanskog sandučeta. Izrada baze podataka. Registrujem se u pretraživačima Google, Bing, Iahoo. Veb statistika u Google analitici.

 
Da biste samostalno upravljali svojom veb lokacijom, konfigurišemo CMS, menadžer sadržaja i, ako želite, preporučujemo ili kreiramo tekstualni sadržaj na svakom jeziku. Stalo nam je do optimizacije slike i SEO-a s ciljem postizanja odličnog ranga na Google-u, Iahoo-u i Bing-u. Iako tehnologija nikada ne prestaje da napreduje, naše korporativne veb lokacije ostaju privlačne i funkcionalne tokom vremena. 
 
U zavisnosti od potreba vašeg projekta e-trgovine, rado ćemo proučiti i razviti najbolje rešenje imajući u vidu sve aspekte: dizajn, programiranje, strukturu navigacije, klasifikaciju kategorija i listova proizvoda, vektore, plaćanja putem interneta, izradu tekstova na svakom jeziku, digitalno retuširanje slika, SEO optimizacija za pozicioniranje u Google-u, Iahoo-u i Bing-u, a ako želite i personalizovani plan upravljanja i održavanja. 
 
Veb je ozbiljna stvar, utiče na ceo svet!
 
Želimo da se osećate prijatno kako bismo vam mogli pomoći i predstaviti vaše ideje celom svetu. NAJBOLJE VRIJEME DA NEŠTO PROMIJENITE JE SADA
 
 

Dropbox backup

Mi ćemo vam omogućiti da uvek imate kopiju vašeg web sajta kako biste mogli da ga povratite u slučaju da se nešto neočekivano desi.

WordPress

Prema poslednjim podacima iz juna 2019. WordPress koristi 60,8% svih web stranica čiji je sistem upravljanja sadržajem poznat. To je 27,5% od prvih najbolje rangiranih 10 miliona web sajtova ili 34% od svih sajtova na svetu.

SEO-friendly

Kako bismo što bolje primenili SEO strategiju, potrebna nam je CMS (Content Management System) platforma koja nudi mogućnost implementacije određenih dodataka. Upravo je to slučaj sa WordPressom, gde je moguće u potpunosti kontrolisati sve aspekte rada sajta. Primena SEO pravila pomoću pluginova u tom slučaju pruža mogućnost rangiranja sajta u samom vrhu pretraga na internetu.

This is the heading

U današnjem digitalnom svetu vaša web stranica je prva interakcija koju potrošači imaju sa vašim preduzecćem. Zbog toga se gotovo 95% prvog utiska korisnika odnosi na web dizajn.