Avangardist Web Design

Motivisani smo da što boljom prezentacijom omogućimo uspeh našim klijentima. Bilo da vam treba novi web sajt, redizajn postojećeg, inspirativna marketinška kampanja ili web prodavnica, Avangardist je tu za vas. Konstantno napredujemo i unapređujemo naša rešenja u skladu sa trendovima i najnovijim dostignućima u razvoju web tehnologija, dizajna i marketinga.

U zavisnosti od potreba vašeg projekta rado ćemo proučiti i razviti najbolje rešenje imajući u vidu sve aspekte: dizajn, programiranje, strukturu navigacije, klasifikaciju kategorija i proizvoda, plaćanje putem interneta, izradu tekstova na našem ili stranom jeziku, digitalno retuširanje slika, SEO optimizaciju za pozicioniranje u Google-u, Yahoo-u i Bing-u, a ako želite i personalizovani plan upravljanja i održavanja.

Upoznajte naš tim

Ilija

Elektrotehničar elektronike. Uvek se trudi da svojim radom stvori nešto drugačije i nesvakidašnje. Konstantno radi na svom usavršavanju. Perfekcionista. Služi se engleskim i italijanskim jezikom.

Katarina

Diplomirani inženjer tehnologije. Sposobnost uočavanja i koncentrisanja na ključne probleme. Profesionalnost iznad svega. Stručnjak za SEO, socijalne mreže i internet marketing.
Web designe 93%
Web development 88%
Servis računara 90%

Iako tehnologija nikada ne prestaje da napreduje, naše web stranice ostaju privlačne i funkcionalne tokom vremena!

Želimo da znamo sve o vašoj prošlosti kako bismo zajedno mogli da gradimo jaču budućnost!

Javite nam se! Dajte nam šansu da unapredimo vaše poslovanje! Saradnja je kamen temeljac svega što radimo!